Velkommen til Braid Beyond

 

Braid Beyond Oslo er en Afro-salong som har over 10 års erfaring og spesialisert seg på extensions med naturlig hår for å gi større lengde og volum, samtidig som den naturlige stilen bevares. Salongen er også velkjent for sine innovative stylingteknikker. Alle våre medarbeidere innenfor naturlige hårtjenester er fagpersoner med lang utdannelse og minst 15 års erfaring.

 

Vår filosofi er å gi god verdi av høy kvalitet hår, service og behandling. Vi har bred kunnskap og kan anbefaler de beste hårprodukter på markedet til våre kunder. I løpet av årene har vi bygget en sterk og lojaletet kunderkrets. Nøkkelen er å gi den beste servicen vi har – dermed har mange av våre kunder blitt mer som venn.

 

Braid Beyond har vært en pådriver for forandring og har utforsket nye muligheter for frisyrer for kvinner som lever travle liv og som ønsker stylingmuligheter som er flexible og langvarige og for kvinner som ønsker seg et vakkert hår.

 

Kom innom i dag og se hvilken forskjell vi kan gjøre. Vårt høyeste mål er å gjøre deg vakker og glamorøs.

 

Vi bruke kun hair extensions av 100% ekte menneskehår som kommer fra indiske menneskehårsfabrikker. Håret er grundig rengjort og sterilisert i henhold til  internasjonale standarder.

Braid Beyond • Ullevålsveien 1, 0165 Oslo

Timebestilling: 99 86 19 18